Tuesday, September 24, 2013

Μην τσιμπάτε...

Ο φασισμός δεν νικιέται με νόμους, μα με αγώνες κοινωνικούς στους δρόμους

Μην τσιμπάτε με το κυνήγι των ναζίδων από την κυβέρνηση. Για τα μάτια του κόσμου του απαίδευτου είναι.
Η κυβέρνηση παίζει το χαρτί των 2 άκρων τόσο  καιρό και το παίζει πάρα πολύ καλά. Από την μία τα κακά αναρχοκομμούνια και από την άλλη «παιδιά» της ΧΑ που «παρεκτρέπονται» πότε πότε.
Και πάρε ξύλο οι αντιφασίστες μέσα στη ΓΑΔΑ, και πάρε εκκενώσεις σε καταλήψεις, και πάρε καταστολή σε πορείες και απεργίες, και πάρε ξυλοδαρμούς από φασίστες, και πάρε φόνους μεταναστών.
Και η κυβέρνηση να συνεχίζει να μιλά για 2 άκρα. Και δώσ'του δηλώσεις, και δώσ'του για «Χίτλερ-<!-- more -->Στάλιν». Και δώσ'του το Skai και το Star ξέπλυμα. Και δώσ'του το Mega να τους φτιάχνει profile πολιτικό. Kαι δώσ'του οι εφοπλιστάρες να σκάνε φράγκα στους ναζίδες.
Και από την άλλη η Αριστερά και ο αναρχικός χώρος. Οι «κόκκινοι φασίστες», το άλλο κακό άκρο. Και πάρε καταγγελίες για συνεργασία ΕΛ.ΑΣ-ναζίδων. Και πάρε καταγγελίες για ξυλοδαρμούς.
Η κυβέρνηση έκλεινε μάτια (στους ναζίδες με τσαχπινιά μάλιστα) και αυτιά και άφηνε τα τσογλάνια με τις μαύρες μπλούζες να αλωνίζουν και βιαιοπραγούν.
Και περνά ο καιρός. Και δώσ'του για το κακό αριστερό άκρο. Και δώσ'του για τους κακούς αναρχικούς. Και πάρε δηλώσεις για συνεργασίες με ναζίδες από κυβερνητικούς.

Και τσαααφ...ο Παύλος πέφτει νεκρός από χέρι φασίστα. Από ένα χέρι οπλισμένο από τον Σαμαρά τον ίδιο και τους συνεργάτες του (ναι βλάκα Φαλέ από το Κρανίδι, εσένα εννοώ) που μίλαγαν για ανακατάληψη πόλεων από τους «λαθρομετανάστες». Και πήγαν οι ναζίδες και «μάχονται» τους μετανάστες με εντολή Σαμαρά και σφάζουν μετανάστες...μόνο που τώρα έφαγαν άλλον...έφαγαν Έλληνα. Έλληνα εργάτη και φτωχαδάκι. Τώρα τι θα πουν στην κοινή γνώμη;

ΤΑΝ ΤΑΝ ΤΑΝ ΤΑΝ...Τώρα παίζουν το χαρτί του σοβαρού κέντρου που κυνηγά ναζίδες, ενώ νωρίτερα τους στήριζε,για να δείξου ότι έχουν δημοκρατικό αίσθημα και ότι δεν ανέχονται την παρανομία...αλλά είναι έτσι όντως; ΌΧΙ.

Κυνηγάνε τους φασίστες ως εγκληματίες οι κυβερνώντες , αλλά όχι πολιτικά. Δεν καταδικάζουν τον φασισμό. Να μην κάνουν έκνομες πράξεις τους νοιάζει μόνο τόσο χοντρές έτσι ώστε να μην τους εκθέτουν εις τα Ευρώπας. Και ο μικροαστός αναφωνεί «επιτέλους ο Σαμαράς βάζει σε τάξη φασίστες και αναρχικούς,μας προσέχει,μας αγαπά,μας κράτησε και στο ευρώ.»

Και να πως γίνεται μια εξίσωση των άκρων που βολεύει την ακροδεξιά κυβέρνηση του Σαμαρά.

ΥΓ: Μην χαίρεστε που μπαίνουν σε σπίτια φασιστών και τους μαζεύουν. Είναι όλα κομμάτι της άνωθεν πολιτικής.Δεν θέλουν να πατάξουν τον φασισμό. Τα λουριά του τραβάνε και φτιάχνουν και νομικά πατήματα να μπαίνουν στα σπίτια μας πιο εύκολα.

ΥΓ2: Ο φασισμός δεν νικιέται με νόμους, μα με αγώνες κοινωνικούς στους δρόμους.
 Άκρατος

Thursday, September 19, 2013

Εσύ τους έδωσες σουγιά, εσύ και το μαχαίρι...

του Πέτρου Κατσάκου
Πέρυσι το καλοκαίρι είδες το διαφημιστικό τρέιλερ και γελούσες στο καφενείο. «Και λίγες έφαγε η παλιοκουμμούνα» έλεγες στον κολλητό σου κι αυτός σου απαντούσε «να αγιάσει το χέρι του Ηλία». Τον επιβράβευσες τον Ηλία με την ψήφο σου και τον έστειλες στο «μπουρδέλο» να τους πλακώσει όλους στο ξύλο. Μαζί έστειλες στη Βουλή και μια συμμορία «γνήσιων Ελλήνων» για να ξεβρομίσουν τον τόπο από αλλόθρησκους «υπάνθρωπους» και αλλόφυλες «κατσαρίδες». Εδώ και ένα χρόνο κάποιοι δεν τολμούν να στο πουν στα ίσια επειδή φοβούνται μη σε χάσουν από «πελάτη». Σε λένε ανήξερο, σε βαφτίζουν ανίδεο και παραπλανημένο. Μα προς θεού δεν σε λένε φασίστα, δεν σε λένε Ναζί μη και σε στενοχωρήσουν. Οι καιροί είναι δύσκολοι λένε και κανείς δεν περισσεύει. Είτε είναι ψηφοφόροι είτε είναι τηλεθεατές, αναγνώστες ή ακροατές. «Δεν είναι στο DNA του Έλληνα ο φασισμός» όπως λέει και ο πρωθυπουργός μας. Ε, για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Εξάλλου η..

Saturday, September 14, 2013

Τσάκισέ τον!..

Aνακοίνωση-κάλεσμα 
ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 στις 6 το απόγευμα στη ΠΥΛΗ της Ν/Ζ στο ΠΕΡΑΜΑ!
Τα ανδρείκελα του φασισμού, της Χρυσής Αυγής, αποτελούν την «σιδερένια γροθιά» του κεφαλαίου, υπηρετούν το τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας του κεφαλαίου, χτυπούν πρωτοπόρους αγωνιστές εργάτες.
Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν η δολοφονική τους επίθεση στο Πέραμα στις 12 Σεπτέμβρη, σε μέλη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και συνδικαλιστικά στελέχη των σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, που αγωνίζονται εναντία στην πολιτική και κοινωνική βαρβαρότητα.


Η εγκληματική αυτή προσχεδιασμένη επίθεση, έχει ηθικούς αυτουργούς, το κεφάλαιο και οι εκπρόσωποι του που υπηρετούν τα συμφέροντα του. Οπλίζει τους φυσικούς αυτουργούς τα μέλη

Μπάμπης: Ολοι ναζί μπορούμε

Του Λάκη Μπέλλου
Απίστευτες οι δημοσκοπήσεις. Δίνουν τη Νέα Δημοκρατία μόνο 2% πίσω.
Η λύση είναι να γίνει συγχώνευση Ν.Δ. και «σοβαρής Χρυσής Αυγής», που πρότεινε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.
1. Ο νέος αρχηγός της Ν.Δ.-Χ.Α. θα λέγεται Σαμαρολιάκος.
2. Ο Σαμαράς άνοιξε κατάστημα «Αγοράζω Χρυσή Αυγή».
3. Το όνομα του νέου κόμματος είναι «Σοβαρή Χρυσή Νέα Δημοκρατία».
4. Ο ΣΚΑΪ διοργανώνει συσσίτια «Μόνο για Σοβαρή Χρυσή Αυγή».

Εργαστήρι...

Πολύ περήφανο είναι το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας για τη λιστα με τους αποφοίτους του που περιλαμβάνει από διακριθέντες και διαπρέψαντες τόσο στα κρατικά και ιδιωτικά Μέσα όσο και στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ανάμεσά στους πρώην σπουδαστές του ΕΕΔ και οι «πολιτικές προσωπικότητες» Τίνα Μπιρμπίλη, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης και Νάντια Γιαννακοπούλου...
Δηλαδή τόσο πολύ περήφανοι είναι για το ότι άτομα σαν κι αυτά, αποφοίτησαν από τη Σχολή τους και