Thursday, January 3, 2013

«Κουρή χρωστάς παντού και δεν μας δίνεις μία, μέσα θα σε χώσουμε τέρμα η κοροϊδία»


Η σύλληψη του Ανδρέα (Γιώργου) Κουρή για χρέη προς το Δημόσιο, ξαδέλφου του ιδιοκτήτη των Metropolis του Ανδρέα (Μάκη) Κουρή θεωρούμε ότι είναι απλώς η αρχή για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης

Συνεχίζοντας τον δίκαιο αγώνα μας για την καταβολή των χρωστούμενων μισθών και των αποζημιώσεών μας από τον επιχειρηματία Ανδρέα (Μάκη) Κουρή, ιδιοκτήτη των Metropolis και του ομίλου MAD, προχωρήσαμε σε νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα Metropolis στη Σταδίου 44 κατά το πρωτοχρονιάτικο εορταστικό διήμερο, την Κυριακή 30 και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου.
Οι συγκεντρώσεις αυτές ακολούθησαν ανάλογες που προηγήθηκαν την προπαραμονή και παραμονή των Χριστουγέννων, προκειμένου να ενημερώσουμε εκατοντάδες περαστικούς και πελάτες για  την πορεία του αγώνα μας και να τους εξηγήσουμε ότι για κάθε CD, DVD ή βιβλίο που αγοράζουν εμείς..δεν λαμβάνουμε ούτε ένα ευρώ από αυτά που μας οφείλονται. Και αυτή τη φορά, οι υποψήφιοι πελάτες στάθηκαν δίπλα μας και ήταν αυτοί που με τη στάση τους μας βοήθησαν να πετύχουμε ένα ισχυρό πλήγμα στην εργοδοσία και στους παρατρεχάμενους της.
Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου δεν διαδηλώσαμε μόνο για τα δίκαια αιτήματά μας, αφού περιφρουρήσαμε και την απεργία που είχε κηρυχτεί από τους εμποροϋπάλληλους ενάντια στην επιχειρούμενη κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Έτσι, υποδεχτήκαμε και την απεργιακή πορεία των εργαζόμενων στο εμπόριο που κατέληξε μπροστά στο Metropolis.
Η σύλληψη του Ανδρέα (Γιώργου) Κουρή για χρέη προς το Δημόσιο, ξαδέλφου του ιδιοκτήτη των Metropolis του Ανδρέα (Μάκη) Κουρή θεωρούμε ότι είναι απλώς η αρχή για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης σε ότι αφορά και τον δικό μας εργοδότη για τα χρέη του προς εμάς και προς το Δημόσιο. Λόγος για τον οποίο θα συντελέσουμε στην εισαγγελική έρευνα που έχει ξεκινήσει εις βάρος του με στοιχεία που θα δώσουμε πολύ σύντομα στη δημοσιότητα.
Και, απλά, επιβεβαιώνει μερικά από τα συνθήματα που έχουμε βροντοφωνάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα μας: «Όχι δεν ζητάμε ελεημοσύνη , Κουρή θα βρεις μπροστά σου τη δικαιοσύνη», «Λαμόγιο είσαι Κουρή σαν όλο σου το σόι, κατάφερες και κράτησες όλο το σκυλολόι», «Κουρή χρωστάς παντού και δεν μας δίνεις μία, μέσα θα σε χώσουμε τέρμα η κοροϊδία», «Σε ψάχνει εισαγγελέας ,σε ψάχνει αστυνομία, Κουρή είσαι βουτηγμένος μες στη παρανομία», «Κλέφτη Κουρή απατεώνα εμείς θα τον κερδίσουμε το δίκαιο αγώνα».

No comments:

Post a Comment